The home in the bulthaup kitchen

Space and equipment

The project consisting of this enormous bulthaup kitchen provides the best solution to the purpose of lending it a homely aesthetic and also of making the difference between cooking and living spaces as clear as possible. The big b3 system island in dark aluminium, with the subtle detail of a natural aluminium side, contains the working and food cleaning areas and is bestowed as well with great views of the magnificent picture window. The rear of the island serves its purpose of storage, and behind it the column unit includes the best Gaggenau electronic kitchen appliances. To the right, the spacious pantry is a good solution for storing food like they did in the old days, another touch that helps giving the space its homely flavour, of a place where people cook, eat and live a comfortable and familiar life. The side window can adapt to the height of the functional boxes located along the secondary wash area, devoted to utensil cleaning, and which ends in a small blinded cupboard in which to store smaller appliances.

Design: Chus Amice
Photography: Elisenda Fontarnau
Surface: 30m2
Situation: Maresme